Békés DúlaKör

Zágoni Bettina

2016-04-08_Balogh-Bettina2Bemutatkozás

Hiszem, hogy a várandósság egy hihetetlenül nyitott és termékeny időszak egy nő életében. Bárhogyan is indulunk neki, a 9 hónap folyamán nőből anyává érünk, és felkészülünk rá, hogy életet adjunk. Jógaoktatóként, magamon és a hozzám fordulókon is megtapasztalhattam, hogy testi változásaink milyen mély hatással vannak lelki megéléseinkre. 5 éve kísérek felnőtteket testi, lelki, szellemi fejlődésük útján, és tapasztalatból mondhatom, hogy a várandósság egy különösen fogékony időszak. Az, hogy egy nő saját teste oltalmában csupán 9 hónap alatt új életet teremt, olyan fizikai csoda, mely lelki szinten is mély, ösztönös, zsigeri megértéseket hoz magával.

Célom, tudásommal, figyelmemmel és jelenlétemmel támogatni a hozzám forduló kismamákat.
A kismama jógaórák, – melyek a 14. héttől látogathatóak -, lehetőséget nyújtanak, hogy hétről hétre ott legyek a kismamák mellett, elkísérhessem őket várandósságuk elejétől a szülés pillanatáig. A közösségi együttlétnek köszönhetően mindig újabb és újabb témák, kérdések merülnek fel, melyeket jó együtt megbeszélni, és megosztani a tapasztalatokat. A kismama jógán összeszokott kismamák szülés után babáikkal térhetnek vissza egy megszokott, támogató közegbe, baba-mama jógára, ahol már a gyermekággyal és a szoptatással kapcsolatban felmerülő kérdéseket, tapasztalatokat oszthatjuk meg egymással.

Jelenleg csoportos kismama és baba-mama órákat az 5. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky út 62-ben tartok.

A születés meghatározó pillanat mindannyiunk életében, hiszen ez az első tapasztalásunk a világról. A biztonságot nyújtó anyaméhből ekkor bújunk elő, ekkor válik anya és gyermeke igazán ketté, két külön személlyé. Varázslatos pillanat ez. Megtisztelő számomra, ha egy leendő édesanya úgy dönt, meghív engem gyermeke születésére.

Személyes missziómnak tartom továbbá, hogy a szül(et)és témakörével a lányok és fiúk már fiatalon találkozzanak, életkoruknak megfelelően foglalkozzanak, tájékozódjanak, beszélgethessenek róla.

Mit vállalok

Kismama és baba-mama jóga (egyéni és csoportos), kapcsolatfelvétel a babával, relaxációs technikák, csoportos és egyéni szülésfelkészítés Szül(et)ésélmény feldolgozás, Szüléskísérés, Babamasszázs, babatorna, Családi jóga

Hol

Budapesten

Nyelv

Magyar, Angol, Német

Elérhetőségeim
Telefon: 06 70 384 6886
E-mail: zagoni.bettina@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.