Békés DúlaKör

Gyenes Ildikó

Bemutatkozás

Szendefi-Gyenes Ildikónak hívnak, hivatásom szerint dúla és kisbabamasszőr vagyok.

Diósdon élek férjemmel egy meghitt családi házban.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a nőiség, a várandósság és a kisbabák világa.

Férjemmel közel egy évtizede ismerkedtem meg. Kapcsolatunk 5. évében házasodtunk össze, amikor is elhatároztuk, hogy családot alapítunk. Létrehozunk kettőnkből valami csodálatosat, egyedit, többet, jobbat.
Ennek azonban még nem jött el az ideje.. Hosszúnak tűnő évek teltek el és én rengeteget tanultam alázatról, elfogadásról, elengedésről, türelemről ezekkel pedig még több boldogságot, megerősítést és egy új életutat kaptam.
Megfogalmazódott az elhatározás, miszerint át szeretném adni azt a tudást és tapasztalatot amit hosszú évek alatt gyűjtöttem. Az elsajátított tudásanyag a dúlaképzésén keretet kapott és kiegészült.
Megtaláltam magam, megtaláltam azt az utat ahogy a legtöbbet tudom átadni magamból, szívből, önzetlenül…
Tudásom kisbabamasszőr és szoptatási tanácsadó tanfolyammal bővítettem a gyerekek és szüleik kapcsolatának elmélyítése és a baba egészségének, jól létének érdekében.

Mit vállalok

Várandósság előtt álló, esetleges nehézségekbe ütköző párok lelki és informatív támogatása és segítése a meddőségi eljárások útvesztőjében az évek során szerzett tapasztalataim alapján.

Egy gyermek születésével család születik. Mindenkiben merülnek fel az új szereppel kapcsolatban gondolatok, érzések, kérdések esetleg dolgok amik kényelmetlennek tűnhetnek, félelemmel vagy aggodalommal töltik el.

Ez teljesen rendben van, beszéljünk róla!

Támogatásom élvezheti a család a várandósság időszakában, a szülés/születés csodálatos folyamatában, szülést követő időszakban, szülésélmény feldolgozásban illetve az első hetek nehézségeivel, kérdéseiben kapcsolatban is.

Kisbabamasszőrként segíthetek az összehangolódásban, az újszülött ellátásában, pocak fájdalom csillapításban, megszüntetésben.

Hol

Budapest és Pest megye

Nyelv

Magyar, Angol

Elérhetőségeim

www.erkezikababa.hu
Email: ildigy001@gmail.com
Tel: +36 70 516 6513

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.