Békés DúlaKör

Láng-Somogyi Zita

lang_somogyi_zitaBemutatkozás
Láng-Somogyi Zita vagyok, 3 kislány anyukája, szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, mentálhigiénés segítő, örök optimista, sokak szerint egy folyton mozgásban levő energiabomba.
A dúlaság és a holisztikus szemléletű szülésfelkészítés, mint hivatás Hollandiában talált meg és adott rengeteget Pannival a pocakomban, amikor férjemmel egy fantasztikus kiscsoportos szülésfelkészítő sorozaton vettünk részt – nagyon tudatos és alapos, ugyanakkor ősi ösztönöket megmozgató találkozások voltak ezek, melyek során korábban fel sem merült, végig sem gondolt kérdések és válaszok fogalmazódtak meg bennünk. 2010 Szilveszterének reggelén, mikor elfolyt a magzatvíz, kétség sem fért hozzá, hogy fantasztikus közös utazás kezdődött, melyre hatalmas lelkesedéssel, figyelemmel és szeretettel indultunk.
Korábban személyesen tapasztaltam meg azt is, hogy milyen fájdalmas tud lenni, mikor szinte teljes életünket, minden tettünket megtervezve és beütemezve rádöbbenünk: amire legjobban vágyunk, pont azt nem siettethetjük, nem irányíthatjuk. Nagy tanításokat hozott az a 3 év, mely során Pannira vártunk és egy felfoghatatlan, ugyanakkor mindent helyre rendező csoda volt, ahogy megfogant csöppségünk. 14hónappal később Lilla is megszületett és percre pontosan 3 évvel Panni születése után Luca babánk is megérkezett.
Anyává válva sodródtam a dúlaság iránti szerelembe, ami egy lavinát elindítva változtatta meg egész életemet. A mentálhigiénés képzés pedig teljes mértékben megerősített abban, amit egyre inkább éreztem: mára hiszem, hogy szeretettel, odafigyeléssel és elfogadással valóban segíteni tudunk embertársainknak valós problémáik beazonosításában és önmaguk meghaladásában.
Dúlaként vallom a gyermekvállalásra, szülésre és a családdá válásra való tudatos felkészülés fontosságát. Úgy vélem mindenkinek jár a korrekt, teljeskörű informálás és hiszem, hogy ily módon mindenki képes a maga számára legjobb döntést meghozni. E folyamatban örömmel segítek, a megtalált úton igény szerint kísérek – a fogantatástól egészen a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésekig bizalommal fordulhatsz hozzám.
Különösen fontosnak tartom a fogantatás, várandósság, szülésélmény kapcsán felmerülő nehézségek megfelelő támogatását – ebben is számíthatsz rám.
Jelenleg főállású édesanyaként lánykáim mellett élem meg a mindennapok csodáit és az élet nagy tanításait.

Mit vállalok
Egyéni konzultációk során szülésfelkészítést, a családdá/anyává/apává válással kapcsolatos kérdésekben támogatást; szüléskísérést; gyermekágyas támogatást; szoptatási tanácsadást; segítő beszélgetés keretei között szülésélmény feldolgozást, a fogantatás-várandósság-gyermekágyas időszak körüli félelmek, kérdések segítését és egyéni gyászfeldolgozást.

Hol
Jelenleg Zürich mellett élek családommal, így Svájcban vagyok leginkább elérhető, de online konzultációkat is vállalok és 2 havonta Budapest 100km-es vonzáskörzetében is elérhető vagyok.
Nyelv
Magyar, Angol

Elérhetőségeim
Email: somogyi_zita@hotmail.com
Tel: +41 78 883 5686

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.