Békés DúlaKör

Pintér Ilona

PinterIlona2

Bemutatkozás

“Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet.”

Négy felnőtt gyermekem van, 27, 25 és 20 éves ikrek.

Hivatásomnak tekintem az anyaságot és a dúlaságot. Szemléletem szerint a dúlai segítség nagyon szerteágazó. Beletartoznak a várandósság alatti, a párokkal vagy anyákkal való segítő beszélgetéseken túl a kismama- masszázs, a szülésre való felkészülés a szüléskísérés és szülés után pedig a gyermekágyas támogatás, a szoptatással, valamint a csecsemő gondozásával kapcsolatos kérdésekre adott válaszok is.

A családdá válás lelki aspektusainak feltérképezése fontos lehet már korábban is, mint ahogyan kiderül a gyermekáldás! A gyermekvállalásra még csak készülő párok vagy anyák is sok kérdésükre kaphatnak válaszokat egy dúla támogatása által!

A várandósság időszakában, testnek és léleknek egyaránt szüksége van a támogatásra. Hiszek a masszázs, az érintés, örömöt, nyugalmat adó varázs-erejében. A masszázs, kommunikáció testtel és lélekkel. Segíti a kismamát, hogy felismerje teste és babája jelzéseit, így támogatja a szülésre való ráhangolódást is és megkönnyíti a bizalmi kapcsolat kialakulását. Ebben is segítségedre lehetek, ha szeretnéd megtapasztalni a masszázs nyugalmát. Szülésfelkésztő, szüléskísérő és gyermekágyas dúlaként eddig szerzett tapasztalataimat sok szeretettel osztom meg azokkal a leendő anyákkal illetve párokkal, akik megtisztelnek azzal, hogy kísérőjükké fogadnak a szülővé – családdá válás útján.

Dúlaként sajnos találkozunk az anyákat, párokat, családokat ért veszteséggel, melyet egy magzat vagy baba elveszítése okoz. Ezért döntöttem úgy, hogy elvégzem a Napfogyatkozás Egyesületnél Singer Magdolna gyászcsoport- vezetői képzését. Várandósság és szülés körüli vesztségek feldolgozását segítő csoportokat is vezetek. Hiszem, hogy a gyászcsoportban résztvevők egymást is erősítik-bátorítják, egy nagyon nehéz és fájdalmakkal teli úton. Ezen az úton szeretnék kísérőként támogatást nyújtani annak, aki megtisztel bizalmával.

Mit vállalok

Egyéni szülésfelkészítés, szüléskísérés, gyermekácsas tanácsadás, szülésélmény feldolgozás, női és kismama masszázs, pre- és perinatális gyászfeldolgozó csoport
Következő induló Vendégbabák gyászcsoport időpontja: 2016. ősz
Helyszíne: Budapest, XIII.ker. Pozsonyi út.

Hol

Budapesten és Budapest 100 km-es körzetében

Nyelv

Magyar

Elérhetőségeim

Tel: 06 30 561 9213

E-mail: mugano@t-online.hu

 

Comments are closed.