Békés DúlaKör

Sós Panna

 

Bemutatkozás

A magzat, később az újszülött még idegen, ismeretlen, de a testedben már szállást készít magának, és megkezdi életét. Bármennyire hívtad vagy éppen nem hívtad, bármilyen régóta vártad, vagy esetleg nem vártad, mindenképp nagy feladat őt fogadnod, átengedni neki a testedet, később átengedni őt a testeden és a karoddal tartani, önmagadból táplálni. A tested eddig a tiéd volt, legelső, legsajátabb tulajdonod. Itt rak most fészket a változás. Valaki érkezik benned, aki mindent átalakít.
Ez a folyamat nemcsak rád van hatással, egy egész család életét átalakítja – és mikor ennyire megváltozik minden, jól jön a támogatás.
Sós Panna vagyok. Alapvégzettségem szerint francia nyelvtanár és forgatókönyvíró, de elsősorban édesanya – három lányom van. Mindhármuk születése átalakított engem és a környezetemet is, mindhárom megrázott és felemelt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a nők lehetőséget kapjanak arra, hogy ezeket a mindent alapjaiban felforgató történéseket a saját döntéseik mentén, integritásukat megőrizve élhessék át. A szülésfelkészítés, várandósokkal folytatott segítő beszélgetés gyermekeim születése óta része az életemnek, mióta 2016 tavaszán elvégeztem Békés Emőke dúlatréningjét, mindez keretet és formát kapott.
Szívesen segítelek, szívesen társadul szegődöm az előtted álló hosszú úton.

Mit vállalok?

Egyéni és csoportos szülésfelkészítést, szüléskísérést otthon illetve kórházban, gyermekágyas segítségnyújtást.

Hol?

Budapesten és az északi agglomerációban.

Nyelv

magyar, francia, angol

Elérhetőségeim

sospanni@megszuletik.hu
+36 70 2800 469

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.