Békés DúlaKör

Szuetta Katalin

Bemutatkozás

Szuetta Katalin vagyok, három gyermek édesanyja: két fiam, akik 18 és 16 évesek, illetve 4 éves kislányom a világon a legfontosabbak számomra. Édesanyaként és nőként is a legcsodálatosabb élménynek tartom a szülést-születést.

Vezettem babysitter-közvetítő céget és magam is nagyon sokat vigyáztam gyerekekre, szinte már kamaszkorom óta. Felnőttként mindig megtaláltak a szülők kérdéseikkel, félelmeikkel; sokszor kértek tőlem nevelési tanácsot és én szívesen segítettem, ha tudtam. Gyermekeim nevelése során nagyon sok tapasztalatot szereztem; megéltem jót, rosszat; voltam lent és fent. Évekkel később, harmadik gyermekem születése után jöttem rá, mekkora hatással van későbbi életünkre a magzati korban, a szülés során tapasztaltaknak, nem beszélve az első együtt töltött 36 órának. Szeretném segíteni a családokat abban, hogy tisztában legyenek ennek jelentőségével; hogy legyen elég információjuk a szülés előtt; hogy a gyermekvárás időszaka és a vajúdás, maga a szülés felejthetetlen, csodás élmény maradjon számukra.

Mit vállalok

Egyéni konzultációk keretében vállalok várandós tanácsadást; szülői szerepre való felkészítést, babamasszázs oktatást és gyermekágyas támogatást.

Hol

Budapesten és Pest megyében vállalok tanácsadást, oktatást a család otthonában. (Házhoz megyek.)

Nyelv

Jelenleg leginkább magyarul tudok segíteni a szülőknek, de szeretném angol tudásomat erősíteni a jövőben.

Elérhetőségeim

Szuetta Katalin
www.oromtelianyasag.hu
https://www.facebook.com/oromtelianyasag/

0630/868-1383

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.