Békés DúlaKör

Tokodi Veronika

tokodiveronika

Bemutatkozás

Tokodi Veronika vagyok, elsősorban két nagyfiú és két kislány édesanyja. Emellett pedagógus, La Leche Liga szoptatási tanácsadó és dúla. Gyermekkorom óta az emberi lélek rejtelmei érdekelnek. A segítés intézményesített formájával főiskolás koromban találkoztam először, amikor zeneterápiás foglalkozásokat tartottam többedmagammal pszichiátriai betegeknek. Csodálatos volt megtapasztalni, hogyan hathat a lélekre az embertársi odafordulás, figyelem, törődés, a művészet eszközeivel. És csodás volt megtapasztalni azt is, hogy mindez visszafelé, a segítőre is hat. Később, szoptatási tanácsadóként vált egyértelművé a számomra, hogy segítőként kell tevékenykednem, ez az én utam. A  tanácsadói munkám kitágította számomra a fókuszt, szerettem volna a szoptatási problémák mélyére látni. Ezért, és mert szeretek szülésekhez menni, 2016. tavaszán beíratkoztam Békés Emőke dúlaképzésére. Szeretettel és alázattal fordulok azok felé, akik meghívnak a szülésükre.

Mit vállalok

Egyéni konzultáció keretében szülésre és a szoptatásra való fölkészítést, szüléskísérést otthon illetve kórházban, gyermekágyas segítségnyújtást, valamint szoptatási tanácsadást. A kötődő neveléssel kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban is örömmel segítek a hozzám fordulóknak. Nyitott vagyok a szülés-mint beavatási rítus megélésének támogatására.

Hol

Dunakeszi-Göd-Vác körzetében és Budapesten vállalok elsősorban kíséréseket.

Nyelv

Egyelőre magyar nyelven vállalok szülésfelkészítést és kísérést, terveim szerint a jövőben akár olasz nyelven is rendelkezésre állok.

Elérhetőségeim

email: tokodi.veronika@gmail.com

telefon: +3630 791 3606

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.