Békés DúlaKör

Vörös Anna

voros_annaBemutatkozás
Vörös Anna vagyok, nő, feleség, édesanya, dúla és mérnök. Építőmérnökként végeztem és dolgoztam évekig. Szeretem a szakmám, de már az egyetem alatt éreztem hiányzik még valami. Valami, amivel hozzátehetek egy kicsit a világhoz. Fiatal korom óta foglakoztat a szülés-születés, várandósság, gyermeknevelés kérdésköre. Egy napon, még az egyetem alatt, megismerkedtem a dúlaság fogalmával és egyre jobban és jobban vonzott. Már akkor éreztem, hogy ez az út vár rám. Azonban elhatároztam, hogy előbb én is szülök gyermeket, mielőtt ebbe belevágok. 2012-ben megszületett első gyermekem. Ez egy csodálatos és erőt adó esemény volt az életemben.

2013-ban elvégeztem a dúla alapképzést Békés Emőkénél, majd 2014-ben csatlakoztam az induló dúlaműhelyhez, hogy tudásom tovább csiszoljam és még sokrétűbbé tegyem. Az azóta eltelt években több édesanyát, párt kísértem várandósságuk alatt, támogattam őket gyermekük születésénél és később a gyermekágyas időszakban is igényük szerint.
Dúlaként a célom, hogy az anyák, a párok rátaláljanak a saját erejükre, a saját útjukra a szülővé válás folyamatában és ehhez minden szükséges információt megkapjanak.

Mit vállalok
Szülésfelkészítő konzultációk, szülés kísérés, gyermekágyi tanácsadás, gyermekágyi támogatás

Hol
Budapesten és Pest megyében elsősorban

Nyelv
Magyar

Elérhetőségem
e-mail: annvoros@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.