Békés DúlaKör

Wittmann Andrea

Wittmann_AndiBemutatkozás
Wittmann Andrea vagyok. Három gyermek anyukájaként a dúlaság hivatás lett számomra, mert fontosnak tartom, hogy minden nő méltó, emberséges és nyugodt légkörben hozhassa világra gyermekét, úgy ahogyan azt ő megálmodta. Két nagyobb gyermekemet a húszas, míg harmadik gyermekemet a negyvenes éveim elején szültem, így tapasztalatból tudom, milyen különbségei, előnyei, illetve nehézségei vannak a várandósságnak, gyermekvállalásnak ezekben az életkorokban. Sajnos saját példából tudom, a dúlai támogatás hiánya micsoda veszteséget jelent a vajúdás, szülés során. Ennek az élménynek a megtapasztalása indított el engem ezen az úton, és lettem dúla. Nagyon fontosnak gondolom a várandósság időszakát a lehetőségeinkről, igényeinkről és vágyainkról való tájékozódás szempontjából, amiben az egyéni konzultációk és felkészítők nagy segítséget jelenthetnek.
Delacato mozgásterápiás fejlesztőként 4 éves kortól foglalkozom gyermekekkel, akik tanulási, magatartási és beilleszkedési zavarokkal küzdenek.

Mit vállalok
Egyéni és csoportos szülésfelkészítést, szüléskísérést, gyermekágyas tanácsadást és gondozást jelnyelven is, valamint 4 éves kortól gyermekek mozgásterápiás fejlesztését és egyéni felmérését.

Hol
Budapest, Pest megye

Nyelv
Magyar, Jelnyelv

Elérhetőség
Honlap: www.szuletestanc.hu
Tel: +36 20 499 7349
E-mail: wittmann.andrea@szuletestanc.hu

Comments are closed.