Gyenes Ildikó

Gyenes Ildikó

Szendefi-Gyenes Ildikónak hívnak, hivatásom szerint szülésfelkészítő, szüléskísérő, gyermekágyas dúla vagyok, kismama és kisbabamasszőr.

Diósdon élek férjemmel egy meghitt családi házban.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a nőiség, a várandósság és a kisbabák világa.

Férjemmel közel egy évtizede ismerkedtem meg. Kapcsolatunk 5. évében házasodtunk össze, amikor is elhatároztuk, hogy családot alapítunk. Létrehozunk kettőnkből valami csodálatosat, egyedit, többet, jobbat.
Ennek azonban még nem jött el az ideje.. Hosszúnak tűnő évek teltek el és én rengeteget tanultam alázatról, elfogadásról, elengedésről, türelemről ezekkel pedig még több boldogságot, megerősítést és egy új életutat kaptam.
Megfogalmazódott az elhatározás, miszerint át szeretném adni azt a tudást és tapasztalatot amit hosszú évek alatt gyűjtöttem. Az elsajátított tudásanyag a dúlaképzésén keretet kapott és kiegészült.
Megtaláltam magam, megtaláltam azt az utat ahogy a legtöbbet tudom átadni magamból, szívből, önzetlenül…
Tudásom kisbabamasszőr és szoptatási tanácsadó tanfolyammal bővítettem a gyerekek és szüleik kapcsolatának elmélyítése és a baba egészségének, jól létének érdekében.

Mit vállalok?

Várandósság előtt álló, esetleges nehézségekbe ütköző párok lelki és informatív támogatása és segítése a meddőségi eljárások útvesztőjében az évek során szerzett tapasztalataim alapján.

Egy gyermek születésével család születik. Mindenkiben merülnek fel az új szereppel kapcsolatban gondolatok, érzések, kérdések esetleg dolgok amik kényelmetlennek tűnhetnek, félelemmel vagy aggodalommal töltik el.

Ez teljesen rendben van, beszéljünk róla! Egyéni szülésfelkészítés keretében, akkor és annyi ideig ahányszor szeretnéd.

Támogatásom élvezheti a család a várandósság időszakában, a szülés/születés csodálatos folyamatában, szülést követő -gyermekágyas- időszakban, szülésélmény feldolgozásban illetve az első hetek nehézségeivel, kérdéseiben kapcsolatban is.

Kismama masszőrként segíthetek a várandósság időszakában esetlegesen felmerülő nehézségek enyhítésében, testi és lelki könnyítésben, pihenésben.

Kisbaba masszőrként megtanítom nektek, hogyan mélyíthetitek el kapcsolatotokat egy ősi, érintéses technikával, mely gyógyír a pocakfájásra és fejlesztően hat a baba motorikus és idegi funkcióira..

Milyen nyelven vállalok?

  • magyar
  • angol

Hol vállalok?

  • Budapest
  • Pest megye (Diósd, Érd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek és környéke)

KERESS ENGEM BIZALOMMAL

Ha segítségre van szükséged, keress bátran az alábbi elérhetőségeim egyikén