2016-04-04_EmokeBemutatkozás

Békés Emőke vagyok, a Békés Dúlakör vezetője. Életem legnagyobb ajándékai a gyermekeim, akik 24, 21 és 13 évesek. Az anyaság megélése és a dúlai hivatás mérhetetlen örömöt és szeretetet hozott az életembe.

Tizenöt éve kísérem egyéni konzultációk, segítő beszélgetések és csoportos szülésfelkészítés keretében a leendő anyákat és apákat a szülővé válás folyamatában, mellettük vagyok a szülőszobában is, de igényeik szerint akár a gyermekük megszületése utáni években is ha nevelési vagy egyéb kérdésekkel keresnek meg.

2004 óta szervezek és tartok a dúlai hivatás iránt érdeklődőknek alap- illetve továbbképzéseket, valamint esetmegbeszélő csoportokat. A tanítást pont olyan nagy örömmel végzem, mint amikor szülés kísérhetek, és végtelen megtiszteltetésnek érzem, hogy már közel 300 dúlát képezhettem.

Büszke vagyok arra, hogy a Békés Dúlakör tagjai olyan nagy empátiával és elfogadással rendelkező szüléskísérőkből állnak, akik valamennyien a teljes család (anya, apa, kisbaba) támogatását tartják szem előtt és az ő biztonságérzetüknek megteremtérésre törekszenek.

Mit vállalok

Egyéni konzultációk keretében vállalok szülésre és szülői szerepre való felkészítést, szüléskísérést és gyermekágyas támogatást, valamint szülésélmény feldolgozásával és nevelési kérdésekkel is fordulhatnak hozzám az anyák és az apák.

Hol

Budapesten és Pest megyében vállalok elsősorban kíséréseket, de adott esetben természetesen bárhová (akár külföldre) is elutazom a szülők kérésére.

Nyelv

Jelenleg legnagyobb biztonsággal magyarul tartok szülésfelkészítőket és kísérek szüléseket, de reményeim szerint rövidesen már angolul is vállalni tudok.

Elérhetőségeim

Honlap: www.gyermekaldas.hu

Tel: 06 70/ 9 485-481

E-mail: bekes.emoke@gmail.com