A Békés Dúlakör grafikusi pályázatot hirdet a várandóssággal, szüléssel, gyermekággyal és szoptatással kapcsolatos fontos információk közérthető és figyelemfelkeltő grafikai megjelenítésére.

A pályázat

Az a célunk, hogy olyan itthoni vagy nemzetközi kutatásokból származó tényszerű adatokat mutassunk be magyar nyelven, amelyek mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. Meghökkentő, akár kicsit sokkoló, elgondolkodtató vizuális ingerekre van szükségünk melyeken keresztül olyan adatok juthatnak el minél több emberhez, akiket másként nem sikerült volna megszólítanunk. Példának mutatunk itt 3 olyan képet, mely ebben a zanzásított tájékoztatási formában készült:

A pályázó

Ha érzel magadban elhivatottságot aziránt, hogy a várandósságról, szülésről, az ezekkel járó testi-lelki változásokról és a rendelkezésre álló számtalan választási lehetőségről minél többen korrekt tájékoztatást kaphassanak, kérlek, keress meg bennünket. A munka – a közös sikert remélve – folyamatos, de saját beosztásod szerinti határidőkkel működik.

A pályázat díja

Munkádért cserébe saját szakmai tudásunkat és kiterjedt kapcsolati hálónkat tudjuk felajánlani, előbbit tanácsadás formájában, utóbbit megjelenési lehetőségként.

Jelentkezés

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek küldj nekünk egy pár sort magadról, valamint beugrónak egy infógrafikát/grafikát az alábbi oldalon található statisztikából a juliszalai@gmail.com címre.

Császármetszések aránya 2011-ben Magyarországon

Cím: Egyre nő a császármetszések száma Magyarországon

Ha szükséged van rá, a Békés Dúlakör logója (innen letölthető). Saját nevedet, logódat is a képre teheted!

Várjuk jelentkezésed!