harmath_tundeBemutatkozás:
Szabó-Harmath Tünde vagyok, 1981-ben születtem Tatán. Férjemmel és gyermekeimmel Tatán élek. Várandósságaim és szüléseim, majd a kisbabás időszak idején tudatosult bennem, hogy milyen sokat tud segíteni egy kedves és jól képzett asszonytársi segítő. Ezért 2012-ben elvégeztem a Szoptatásért Magyar Egyesület Korszerű szoptatási ismeretek című képzését, azóta szoptatási tanácsokkal szolgálok a hozzám forduló édesanyáknak.
Tatán a Háztűzőrző Nők és Anyák Központjában 2 éven át vezettem a Kismama klubot, Anyatej-Baba klubot, és 2 évig az egyesület elnöke voltam.
A Békés Emőke által szervezett dúla-tréningre 2013-ban jelentkeztem, a képzéseket elvégeztem és így lettem tagja a Békés Dúla-körnek. Itt nagyon sok hasznos dolgot sajátítottam el a szüléskísérés, fizikai és lelki támogatás terén.
Folyamatosan továbbképzem magam a várandósság és szülés témájában, így a hozzám forduló kismamákat, illetve párokat korszerű információkkal látom el és empátiával és elfogadással segítem őket, hogy megtalálják saját útjukat a családdá válás terén.

Mit vállalok:
szülésfelkészítés egyénre szabottan,
szüléskísérés (3. gyermekem 2015. novemberi születése miatt – várhatóan 2017. januártól)
gyermekágyas tanácsadás,
szoptatási tanácsadás a kezdetektől az elválasztásig

Hol:

Komárom-Esztergom megye és Budapest

Nyelv:

magyar

Elérhetőségeim:
06/20-3454-824
h.tundi@freemail.hu