hengerics_katalin
Bemutatkozás
A nevem Hengerics Katalin.
Két pozitív, felemelő, kiteljesítő szülésélményem van. Fiunk 1990-ben, leányunk 2000-ben született.
Anya hiányában már kamaszkorom óta tudatosan készültem az anyaságra. Figyeltem a viselkedésmintákat, kerestem a követendő példákat, az összefüggéseket, kezdtem kialakítani önmagamban a saját utamat.
Már azóta kifejezetten erős késztetés él bennem, hogy felismerjem és megszakítsam a nem előremutató szokásokat, hagyományokat, s hogy éltető megoldásokkal töltsem be a helyüket.
A női magány mélységeit megélve döntöttem úgy 2003-ban, hogy dúla leszek. Azóta folyamatosan bővítem és hasznosítom az ismereteimet.
1988 óta tanulmányozom és alkalmazom a természetes gyógymódokat.
Jelenleg textiljáték-készítő, Bach-virágterápiás tanácsadó és Access Bars kezelő dúla vagyok.

Mit vállalok
– Gyermekágyas dúlaságot, illetve igény szerint egyéni szülésfelkészítést.
-Bach-virágterápiás tanácsadást akár már a fogantatás előtt, majd a várandósság, szülés, gyermekágyas és az azt követő időszakban bármikor, a család minden tagjának.
– Access Bars kezelést szintén a család bármely tagjának már a fogantatás előtt is. Ez egy finom érintésen alapuló fejmasszázs, mely 32 ponton keresztül 32 életterületünkön oldja a blokkokat, segít elengedni a korlátozó gondolatokat, mintákat, érzelmeket… Növeli az éberségünket, tudatosságunkat, örömmel és könnyedséggel tölt el és segít meglátni a lehetőségeink széles tárházát. Kiváló várandósság alatt is, mivel stresszoldó, ellazító hatású.
– Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó végzettségem révén a pár akár már a várandósság alatt hatékonyan felkészülhet az életciklus-váltásokra a lehető legharmonikusabb családi élet kialakítása érdekében. Később az esetlegesen kialakuló feszültségek, problémák és konfliktusok megértésében, kezelésében tudunk gyümölcsöző megoldásokat kidolgozni együtt, közösen.
– Babakészítő foglalkozást is tartok, mely az alkotás örömén túl anyaságra hangol és érzelmeket szabadít fel
– Szüléskísérést egyelőre nem vállalok.

Hol
Főleg Budapesten és vonzáskörzetében. Igény esetén szinte bárhol.
Bach cseppet telefonos konzultáció alapján postán is tudok küldeni.

Nyelv
Magyar

Elérhetőségem
E-mail: katalin1234@gmail.com
Tel: 0630 24 77 633