Nagy szeretettel készülünk, és várunk minden siket és nagyothalló érdeklődőt a Születés hete programjainkon. Gyertek el minél többen, nekünk fontos, hogy ti is köztünk legyetek!

A jelelt szöveg itt olvasható:
A várandósság és szülés témája köré épülő országos rendezvénysorozat a „Születés hete” minden év május elején kerül megrendezésre. A budapesti Békés Dúlakör idén a Medilearn Akadémia támogatásával siket és nagyothalló érdeklődők számára is nyitottá, akadálymentesítetté teszi rendezvényeit. Az itt dolgozó dúlák nagyon fontosnak tartják, hogy az előadásaikon elhangzott számos fontos, érdekes és értékes információ eljusson a siket és nagyothalló várandós anyákhoz is.
A Békés Dúlakör tagjai szeretettel várnak minden várandós érdeklődőt, vagy minden olyan párt, aki még csak tervezi a várandósságot. A rendezvény ingyenes. Mindennap jeltolmács segíti a kommunikációt.

Mikor lesz? 2013.05.9-05.12.

Hol? Budapest, XI. kerület Fadrusz u. 14. VI./3. 30-as kapucsengő, SokSzínTér

A rendezvény programjaira bejelentkezés szükséges, a hely adottságai miatt! Jelentkezéskor add meg nevedet, email címedet és telefonszámodat amin el tudnak érni. Jelentkezésedben jelöld meg a program nevét, és küldj nekik egy mosolygós arcot. Ha a programon még sem tudsz részt venni , kérjük időben jelezd ezt feléjük!
Ezen a címen tudsz bejelentkezni: bekesszuleteshet@gmail.com
Az alábbi oldalon részletesen bővebben is olvashatsz programjaikról!

http://www.szuleteshete.hu/budapest-xi-bekes-dulakor

 Kép forrása