Bemutatkozás

Kucséberné Farkas Mirtill várandós- és szüléskísérő dúla vagyok.

Két kislányom és egy, már égi angyalkámmal való várandósságom alatt apránként lopózott a szívembe a gondolat, hogy én a születés misztériumának aktív támogatója maradjak, miután ők már cseperednek. Én magam tisztán éreztem a várandósság és szülés idején egy szakavatott lelki társ és támasz hiányát, aki végig kísér ezen a csodálatos, mégis sokszor váratlan és fordulatos úton, ami a szülővé válás. Egy támogató személy, aki oldja a félelmet, a gátakat, az aggódást és megerősít az erőmbe vetett hitben, felkészít a saját választási lehetőségeimre és segíti a férjemet is abban, hogy bátrabba adja ő is át magát annak a csodának, amit a gyermekeink születése jelent.

A Békés Dúlakör jóvoltából szökkent szárba a dúlaságom gondolata, és mára én is kísérek párokat babatervezéstől a gyermekágy végéig. Folyamatosan képzem magam, hogy egyre sokrétűbben segíthessem a hozzám forduló családokat. Önkéntes szoptatási segítői végzettségemmel a szoptatásra való felkészülésben és a gyermekágy idején nyújtok kapaszkodót.

Mit vállalok

Dúlakuckómban testi-lelki megpihenést és feltöltődést: egyéni és páros konzultációt, bábai szemléletű egyéni, páros és csoportos szülésfelkészítést és szüléskísérést, gyermekágyas segítséget vállalok.

Nyelvek

Magyar és angol

Hol

Budapesten és vonzáskörzetében

Elérhetőségeim

06208042380

farkasmirtill@gmail.com

https://www.facebook.com/