Lenard OrsolyaBemutatkozás

Lénárd Orsi vagyok, háromgyermekes édesanya, dúla és mentálhigiénés szakember. Kismama masszázzsal, szülésfelkészítéssel, szüléskíséréssel és gyermekágyas gondozással foglalkozom.

Hogyan is lettem dúla?

1998-ban világra jött első kisfiam, Peti. Nagyon vártam őt, készültem rá – születése hatalmas élmény volt. Rá három évre megérkezett Andris, szinte teljesen háborítatlan körülmények között. Az anyaság iránti vágy nem hagyott alább bennem, így 2006-ban megszületett harmadik kisfiam, István. Szeretem a nagycsaládos életformát, boldog vagyok, hogy három szép kisfiú édesanyja lehetek.

Dúla lettem, mert nagyon jó volt várandósnak lenni, mert lenyűgözött a szüléseim során megtapasztalt ősi női erő, és az élet megszületésének csodája. Ezt átélni, jelen lenni, segíteni – nem ismerek ennél szebb hivatást.

Azt szeretném, hogy minden édesanya a saját útját járhassa, amikor várandós, és amikor kisbabáját a világra hozza. Azt szeretném, hogy a születés, a szülés a babának és édesanyjának életre szóló jó élmény legyen.

Keress bátran, ha kérdéseid adódnak a várandóssággal, szüléssel kapcsolatosan! Szívesen leszek társad és segítőd életed legkülönlegesebb és legszebb pillanataiban. Három gyermekem nevelése során, dúlaként és mentálhigiénés segítő szakemberként sok tapasztalatot szereztem a várandósságról, szülésről, babaápolásról, szoptatásról és gyermeknevelésről.

Mit vállalok

Egyéni szülésfelkészítés, szüléskísérés, gyermekágyas tanácsadás, szülésfelkészítő tréning, kismama masszázs, szülésélmény feldolgozás, császármetszés utáni hüvelyi szülés kísérés, babamasszázs oktatás szülőknek

Hol

Budapesten és környékén, Szendrendrén és környékén és Duankeszin

Nyelv

Magyar, Német

Elérhetőségeim

Honlap: www.lenardorsi.hu

Tel: 06 20 329 2569

facebook-image

Follow Me on Pinterest