erikaBemutatkozás

2016. júniusa óta vagyok a Békés Dúlakör tagja. Két nagy fiam (akik immár 18 és 23 évesek) születése által megélhettem a szülés, -születés csodáját, szépségeit és fájdalmát, megtapasztaltam a kórházban szülés háborítatlan óráit és ennek az ellenkezőjét is. Ezek az élmények és tapasztalatok valamint a személyiségem és körülményeim változása vezettek el évek múlva ahhoz a felismeréshez, hogy az igazi hivatásomat a szülés, születés körüli segítésben fogom megtalálni. Végzettségem szerint egészségtan tanár, vagy akár aerobik edző is lehetnék, de a munkám jelenleg európai uniós projektek előkészítéséhez kapcsolódik. Emellett azonban kitartóan készülök és egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy dúlai minőségemben lehessek segítségére mindazoknak, akiknek erre szüksége van. Az igyekezet, hogy az álmomat, vágyamat mielőbb tettekre válthassam arra késztetett, hogy tanuljak, képezzem magam, így kerültem először a DONA International szüléstámogató dúlaképzésére, majd ezt egyre-másra követték a különböző tréningek, részt vettem például Noll Andrea Nandu vajúdás támogatás workshopján, Nandu és Marina Alzugaray bába által vezetett Hold-tanítások és Testközpontú szülésfelkészítés műhelyén, a szoptatás szakmai alapjai” c. műhelyen a PAFF szervezésében, és a Haptonómia „a gyógyító érintés” tudományába is belekukkanthattam egy 2-napos tréning keretében Jean-Luc Deconinck pszichológus vezetésével.

2015-ben végeztem el a Padma Jógastúdió Kismama és Babás jóga oktatóképzését, valamint tanultam Korokan kismamamasszázst. A vizsgák után melyek a közeli terveimben szerepelnek, gyakorlatias segítségére lehetek jógagyakorlatokkal, babamasszázzsal és kismama masszázzsal is a hozzám forduló várandósoknak, kisbabás, kisgyermekes mamáknak.

2016 tavaszán végeztem el Békés Emőke dúlatréningjét és az általa vezetett szakmai műhelyeken és esetmegbeszélő összejövetelein azóta folyamatosan részt veszek.

Hiszem, hogy az anyáknak az elfogadó, fizikai és érzelmi támogatást nyújtó jelenlét nagy segítség a vajúdás alatt, a csak rájuk figyelő, őket támogató asszonytárs megerősíti őket, hitet ad nekik, könnyebben átengedik magukat a szülés erejének.
Fontosnak tartom a szülésre való testi és lelki felkészülést is amelyhez segítségül a jóga mellett értő figyelemmel fogom támogatni mindazon babát várókat, akik megtisztelnek a felkérésükkel, hogy ezen a csodás úton elkísérjem őket.

Mit vállalok

Jelenlegi munkám miatt 2017. februárt követően tudok egyéni szülésfelkészítést, szüléskísérést és gyermekágyas támogatást vállalni.

Hol

Budapesten

Nyelv

Jelenleg magyarul

Elérhetőségeim

Tel: 06 30/ 2266-554

E-mail: erxi68@gmail.com