Ha várandós vagy, és úgy érzed, kevés az az idő, amit a szakemberek rád szánnak…
Ha lenne egy csomó kérdésed, de azt sem tudod, hol kezdjed…
Ha nehezen igazodsz el a rád zúduló információk tengerében…ez a program segít megtalálni a saját utadat.

Gyere el körünkbe, beszélgess velünk, informálódj a Békés Dúlakör nyílt napján.
2017. május 28-án reggel 9 órától 13:15-ig
Helyszín: Manna Kulturális Egyesület, XIV. kerület Dózsa György út 29. III. emelet

Hallhatsz a családdá válás lelki aspektusairól, melyekről máshol oly ritkán esik szó. Igyekszünk megadni neked minden információt, ami szükséges ahhoz, hogy felkészülten és kompetensen érkezz meg a gyermekvállalás kapujába.
Szeretettel várunk minden kismamát és gyermeket váró párt. Várunk akkor is, ha most még csak gondolkodsz a gyermekvállaláson, s tudni szeretnéd, mire számíts, ha eljön az ideje.
A részvételi díj 3000 Ft, ha egyedül jössz, 5000 Ft, ha a pároddal.
Ez alatt a fél nap alatt abban segítünk, hogy megfogalmazd a magad kérdéseit, és tudd, merre indulj, hogy választ találj rájuk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”7″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Íme a részletes program:

 

Május 28. vasárnap délelőtt A Te utad – a Te szülésed Család születik
9:00-9:30 bejelentkező kör, ráhangolódás
9:30-10:40 Apák a várandósság, a szülés és a gyermekágy idején – Szerdahelyi Eszter előadása
11:00-11:50 A szülés, mint beavatás – Vörös Anna előadása
12:00-12:50 Aromaterápia és illóolajok a várandósság és a szülés idején – Szonda Györgyi előadása 11:00-12:00 Babahordozás – workshop Szabó Évivel,

11:50-12:50 A Te listád – mi kell a babának? És a mamának? – workshop Szerdahelyi Eszterrel

12:50-113:15 zárókör, értékelő lapok kitöltése

 

Ha többet akarsz tudni rólunk, nézz körül honlapunkon, ismerd meg küldetésünket:
Mi, a Békés Dúlakör tagjaiként, tudásunk legjavát adva, elhivatottan és szakmailag felkészülten kísérjük a hozzánk forduló leendő szülőket, hogy megtalálhassák saját útjukat a gyermekvállalás idején Célunk, hogy hozzásegítsük őket lehetőségeik megismeréséhez, így teljes körű információ birtokában felismerjék saját igényeiket, melyek megvalósítását a szakmai segítőkkel egyeztetve, közösen készítjük elő. Küldetésünknek tekintjük, hogy önbizalmukat és hitüket erősítsük abban, hogy érezzék valódi erejüket. Akár már a fogantatás előttől, a szülésfelkészítésen és szüléskísérésen át a gyermekágyas időszakon túl is számíthatnak értő figyelmünkre, valamint lelki és fizikai támogatásunkra.

Ha várandós vagy, akkor éppen most valószínűleg éhes vagy. Ha most nem, akkor egy óra múlva biztos éhes leszel. Jól ismerjük ezt, ezért egész nap gondoskodunk házi sütiről, pogácsáról, gyümölcsről és egyéb egészséges ropogtatnivalókról. Mindig lesz friss víz, limonádé és tea.

Üdvözlettel, a Békés Dúlakör tagjai