Pinterne-Fazakas_ABemutatkozás
Erdélyben születtem, nevelkedtem és tanultam. Műszaki irányból érkeztem hivatásomhoz, a dúlasághoz. Kanyargós utamon bölcs tanítóim gyerekeim is, akik 21, 19, 16, 13 és 10 évesek (három lány és két fiú). Az első három kórházban született, a többiek otthon. Megajándékozottnak érzem magam és hála van bennem, hogy 23 éve ezen a csodálatos és kihívásokkal teli úton járhatunk a férjemmel. Jelenleg Gödön élünk.
Fontos nekem, hogy nő és férfi hogyan tud családdá érni. Különleges és összetett folyamatnak tartom az anyává és apává válást, amelynek tanúi a nagyszülők is.
Tudom, saját tapasztalatomból is, hogy a női test és lélek meg tud nyílni, be tudja hívni és fogadni, ki tudja hordani azt az áldott állapotot, amelyet majd el is tud engedni, ha eljön annak az ideje. Részt venni egy új élet teremtésében egy olyan csoda, amelyre képesek vagyunk női létünkből fakadóan.
Életünk körforgásában születés és halál kézen fogva járnak. Akkor tudunk megszületni egy új élethelyzetnek, ha bizalommal elengedjük azt, ami már gátol a továbblépésben, és nyitottan befogadjuk azt, aminek eljött az ideje. Úgy gondolom, hogy tud ilyen folyamat lenni az anyává és apává válás is.
Örömmel kísérem a hozzám fordulókat mindig gyarapodó tudásommal, tapasztalatommal a várandósság előtti és alatti időszakban, a szüléskor és születéskor, majd a gyerekágyban és a későbbi hónapokban, években. A gyermeknevelésről, testvér témáról, párkapcsolatban felmerülő kérdésekről egyaránt konzultálok.

Mit vállalok
– A foganási nehézségek átbeszélését, lehetőség szerinti oldását, feloldását,
– egyéni szülésfelkészítést, szüléskísérést, gyermekágyas tanácsadást, szülésélmény feldolgozást, valamint
– gyászfeldolgozással is megkereshető vagyok.

Hol
Budapesten és vonzáskörzetében. De mindig vannak egyedi helyzetek, amelyekre nyitott vagyok.

Nyelv
Magyar, román.

Elérhetőségeim
E-mail-cím: pfazakasandrea@gmail.com
Tel.: 06 20/ 771 93 03