Dallos-Somogyi Tünde

Dallos-Somogyi Tünde

Dallos-Somogyi Tünde vagyok, két gyermek édesanyja, szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla.
A kisfiam 2018-ban született természetes úton, a kislányom pedig 2020-ban császármetszéssel. Budapesten, Zuglóban élek velük és a férjemmel.

Hogyan és miért lettem dúla?
Miután beszélgettem Békés Emőkével a szülésélményeimről, a találkozónk végén már tudtam, hogy ez a hivatás engem megtalált és hív. Elindultam ezen a gyönyörű úton: résztvettem a Békés Dúlatréningen, majd a Dúlaműhelyeken mélyítettem tovább tudásomat. Büszke vagyok arra, hogy a Békés Dúlakör tagja lehetek.

Miért hiszek a dúlai hivatásban?
Amikor a saját szüléseimre készültem, az volt a fontos, hogy olyan emberek vegyenek körül, akikben megbízok és megnyugtatnak. A dúla folyamatos jelenlétével, szeretetével és teljes elfogadásával van ott a felkészülésednél és a szülésednél. Nem helyettesíti, hanem kiegészíti az egészségügyi szakemberek munkáját. Biztos pontként van veled, fogja a kezedet, átölel, szavakkal támogat, vagy csak mélyen a szemedbe néz. Szerintem ez a gondoskodás az egyik legfontosabb, amit egy szülő nő és párja kaphat.

Szívesen segítek neked szülésre hangolódó beszélgetések alkalmával felkészülni, ahol a te gondolataid és kérdéseid vannak a középpontban. Tabuk nélkül, biztonságos környezetben tudunk beszélgetni, ahová szeretettel várom párodat, kísérődet is. Ha pedig szeretnéd, nagyon szívesen kísérlek titeket állami/magánkórházban vagy otthon (bábák segítsége mellett). Bizalmadat hálásan köszönöm.

Keress bátran, ha kérdésed van, vagy csak érdeklődsz! Szeretettel várlak téged! További információkat és kiegészítő végzettségeimet megtalálod a honlapomon, Facebook és Instagram oldalamon.

Mit vállalok?

  • egyéni szülésfelkészítés
  • gyermekágyi tanácsadás
  • szoptatási tanácsadás
  • kismama kinesio tape kezelés

Milyen nyelven vállalok?

  • magyar

Hol vállalok?

  • Budapesten
  • Budapest agglomerációban

KERESS ENGEM BIZALOMMAL

Ha segítségre van szükséged, keress bátran az alábbi elérhetőségeim egyikén