Jakabfy Eszter

Jakabfy Eszter

Jakabfy Eszter vagyok, és Ceglédbercelen élek, lassan 6 éve. Szülésfelkészítő, szüléskísérő, gyermekágyas dúla, valamint menstruációs szakértő vagyok.

Mi dúlák többen, többfélék vagyunk, és sokunk specializálódik egy-egy területre, így teljesen egyedi női körök alakulnak ki körülöttünk.

A várandósság tervezésétől, a 9 hónapon át tartó felkészülésen, a vajúdáson/szülésen át, az ezt követő gyermekágyas időszakig mindig segítőre találhatsz bennünk.

Ahogy még azt az alapképzés során kimondtuk: A dúlaság egy folyamatosan növő fa, aminek millió ága van, de ezzel egyidőben mindig születnek újak is.

Az én utam jelenleg az ún. „teljes spektrumú” dúlaság felé visz.
Mi vagyunk azok, akik támogatást nyújtunk az anyáknak és családoknak a terhesség minden lehetséges kimenetele során.
Beleértve a vetélést, az abortuszt vagy a gyermekről való lemondást, a halva-születést, és akár az örökbefogadást is. Fizikai, és lelki támaszt adunk akár váratlan helyzetekre is, hiszen minden várandós test megérdemli az ítélkezésmentes gondoskodást és tiszteletet.

Tudom, és látom a mindennapjaimban (a jelenlegi főállásom által), hogy a lányok/nők/asszonyok milyen szinten maradnak magukra a nőiségükkel kapcsolatos legkülönbözőbb területeken. Legyen szó tini korban az első menstruációról, a testük-lelkük hirtelen változásaitól kezdve a várandósságon, vagy épp a nehezített teherbe esésen, vagy a szülés után sokaknál előbukkanó magányon, neadjisten depresszión át, egészen a menopauzával járó változásokig.

Tudom, hogy mindent meg lehet oldani, és át lehet vészelni egyedül. Ezzel párhuzamosan azonban azt is hiszem, hogy nem kell egyedül végigcsinálni semmit.

Kérhetünk segítséget, attól nem leszünk sem kevesebbek, sem gyengébbek. Csupán vigyázunk magunkra. A testünkre és a lelkünkre egyaránt. Hiszem, hogy az erős nők azok, akik tudnak együtt sírni és nevetni. Akik nem lehúzzák, hanem képesek megtartani egymást.

Remélem, hogy a körülöttem lassan már kialakuló kör, pontosan ilyen lesz.

Mit vállalok?

  • egyéni szülésfelkészítést
  • gyermekágyi tanácsadást
  • szüléskísérést

Milyen nyelven vállalok?

  • magyar

Hol vállalok?

  • Cegléden és környékén

KERESS ENGEM BIZALOMMAL

Ha segítségre van szükséged, keress bátran az alábbi elérhetőségeim egyikén