Turai Petra

Turai Petra

Turai Petra vagyok, 1981-ben születtem. Férjemmel, kislányommal (Brigitta, 2007) és kisfiammal (Kornél, 2009) élek Budapesten.

Gyermekeim születése előtt pénzügyi területen dolgoztam közgazdászként.

30 évesen pályamódosításra szántam el magam. Elvégeztem egy egészségügyi és egy természetgyógyász képzést, majd dúlának tanultam. Azóta kismamákkal foglalkozom a várandósság, a szülés és a gyermekágy idején. A motivációm az volt, hogy mindkét szülésemnél nagyon nagy segítséget jelentett a dúlám, a vele kialakult bizalmi kapcsolat, a fizikai támasz, a megszakítás nélküli jelenléte, a kommunikáció (várandósság alatt és a szülőszobán). Jelenleg anyai és dúlai tapasztalataimat összevetve segítem tudásom legjavát nyújtva a hozzám forduló kismamákat, párokat.

Fontosnak tartom, hogy a párok minden olyan információt megkapjanak, melyek kétségeiket eloszlatják, hogy megértsék ezen időszak testi – lelki változásait.

Óriási jelentőséggel bír, hogy ez a meghatározó élmény kiben milyen nyomot hagy…

Megálmodtam egy online-szülésfelkészítőt is, ami az ország bármely pontjáról elérhető azoknak a kismamáknak, akik rendelkeznek internet hozzáféréssel. Ez praktikus lehet azoknak, akik ágyhoz vannak kötve, vagy nagyon elfoglaltak a munkájuk miatt, netán szívesen informálódnak utazás közben. 

Mit vállalok?

  • egyéni szülésfelkészítést
  • szüléskísérést
  • gyermekágyi tanácsadást

Milyen nyelven vállalok?

  • magyar

Hol vállalok?

  • Budapesten és környékén

KERESS ENGEM BIZALOMMAL

Ha segítségre van szükséged, keress bátran az alábbi elérhetőségeim egyikén