radnoczi_agi
Radnóczi Ágnes vagyok, három kisgyermek anyukája, végzettségem szerint gyógytornász.
A gyerekek érkezése előtt a Dévény Anna Alapítványnál dolgoztam. Három szülésem közül kettő kórházban zajlott, melyek során a pozitív és negatív élmények igen széles skáláját éltem át. A harmadik szülésem pedig csodálatos tervezett otthonszülés volt.
Szülésélményeim és a kisbabák körében végzett gyógytornászi munkám hatására választottam a dúlaságot. Nyilvánvalóvá vált előttem, hogy milyen szoros összefüggés van a szülés lefolyásának mikéntje és a korai anya-gyermek kapcsolat, valamint a gyermek fejlődése között – nem is beszélve az anya élményeiről és azok kihatásáról további életére, anyaságára, önértékelésére.
Dúlaként szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a szülés a lehető legtermészetesebben, szükségtelen beavatkozások nélkül, háborítatlanul valósulhasson meg. Ennek érdekében fontosnak tartom a szülés előtti beszélgetéseket, a szülés alatt a választott kísérő folyamatos jelenlétét-készenlétben állását. Tapasztalataim szeint a szülés után is szükség lehet segítségre a szoptatással és egyéb, gyermekágyas időszakban felmerülő kérdésekkel, szülésélmény feldolgozásával kapcsolatban – ezekkel is lehet hozzám fordulni.

Mit vállalok
Egyéni szülésfelkészítést, szüléskísérést, gyermekágyas tanácsadást.

Hol
Budapesten

Nyelv
Magyar

Elérhetőségeim
radnocziagi@gmail.com
06-20-494-3688