tokodiveronika

Bemutatkozás

Tokodi Veronika vagyok, elsősorban két nagyfiú és két kislány édesanyja. Emellett pedagógus, La Leche Liga szoptatási tanácsadó és dúla. Gyermekkorom óta az emberi lélek rejtelmei érdekelnek. A segítés intézményesített formájával főiskolás koromban találkoztam először, amikor zeneterápiás foglalkozásokat tartottam többedmagammal pszichiátriai betegeknek. Csodálatos volt megtapasztalni, hogyan hathat a lélekre az embertársi odafordulás, figyelem, törődés, a művészet eszközeivel. És csodás volt megtapasztalni azt is, hogy mindez visszafelé, a segítőre is hat. Később, szoptatási tanácsadóként vált egyértelművé a számomra, hogy segítőként kell tevékenykednem, ez az én utam. A  tanácsadói munkám kitágította számomra a fókuszt, szerettem volna a szoptatási problémák mélyére látni. Ezért, és mert szeretek szülésekhez menni, 2016. tavaszán beíratkoztam Békés Emőke dúlaképzésére. Szeretettel és alázattal fordulok azok felé, akik meghívnak a szülésükre.

Mit vállalok

Egyéni konzultáció keretében szülésre és a szoptatásra való fölkészítést, szüléskísérést otthon illetve kórházban, gyermekágyas segítségnyújtást, valamint szoptatási tanácsadást. A kötődő neveléssel kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban is örömmel segítek a hozzám fordulóknak. Nyitott vagyok a szülés-mint beavatási rítus megélésének támogatására.

Hol

Dunakeszi-Göd-Vác körzetében és Budapesten vállalok elsősorban kíséréseket.

Nyelv

Egyelőre magyar nyelven vállalok szülésfelkészítést és kísérést, terveim szerint a jövőben akár olasz nyelven is rendelkezésre állok.

Elérhetőségeim

email: tokodi.veronika@gmail.com

telefon: +3630 791 3606